Teljeskörű költöztetés - körültekintően, megbízhatóan

Költöztető szolgáltatásunkat a minőség és a megfizethetőség jellemzi. Akár egy városon belüli költözés is lehet olyan bonyolult, mintha az ország egyik feléből a másikba költöznénk, de a alacsony óradíjaink és garantált áraink nagyszerű mód elkezdeni a költözést, melyet tapasztalt szakembereinknek és megoldásainknak köszönhetően garantáltan jó minőségben és gyorsan kínáljuk rendelkezéséreAkár csak az utca másik oldalára, vagy másik megyébe költözne, mi ismerjük azokat az eszközöket és szolgáltatásokat megyek megkönnyítik a szállítást. Távolságtól függetlenül gyors szállítási időt tudunk garantálni.


Sok céggel szemben akkor is számíthat fix árainkra és alacsony órabérünkre, ha a költöztetést hétvégén, vagy az utolsó pillanatban kell megoldani. Nincsenek extra díjaink a hétvégi, illetve az utolsó pillanatban történő költöztetésre. Hívjon minket még ma, lehet, hogy holnap már az új lakásában ébredhet, minden személyes tárgyával együtt.

Biztonság és minőség

Szigorú felvételi gyakorlatunk, megbízható munkatársaink biztosítják az ügyfeleink nyugalmát és tulajdonuk, ingóságaik biztonságát. Mint költöztető és szállító cég, mindig kiemelten fontosnak tartottuk a megfelelő biztonságot a szállítás során, hiszen mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy hibázzunk. Csatlakozzon a több száz megrendelőhöz, akik megtapasztalták már, miért érdemes minket választania, ha költöztetésről van szó.

Válasszon minket!

Ha egy megbízható, profi költöztető csapatot keres Budapesten, akkor jó helyen jár! Sok száz kiválóan elvégzett munka, rengeteg elégedett ügyfél. Legyen szó iroda, raktár vagy lakás költöztetésről, felkészült csapatunkkal problémáktól mentesen, szakszerűen, korrekt áron elvégezzük. Rakodóink, sofőreink kulturált, jó megjelenésű, megbízható, kiváló szakemberek. A gépkocsik a költöztetéshez szükséges eszközökkel és szerszámokkal mindig fel vannak szerelve. Cégünk büszke arra, hogy igényes, nívós munkával minél több állandó ügyfelet szerezni.

Ma-kiköltöztető

A Ma-Kiköltöztető 2008 óta van jelen a költöztetésben és raktározásban. Eredetileg egy teherautóval és egy álommal indultunk útnak, hogy megvalósítsunk egy megbízható költöztetéssel foglalkozó céget. Azóta többen lettünk ugyan, de céljaink nem változtak; jobban szolgálni ügyfeleinket, segíteni a költözés fáradságos folyamatában, szállításban.