Lomtalanítás

Ha  már megunta régi bútorait és lecserélte azokat, vagy nem fér el a sok régi kacattól, lomtól, keressen minket bizalommal! A rendes hivatalos lomtalanítások évente csak egyszer vannak, és körülményes éppen azon a napon vagy napokon kivinni mindent, nem is beszélve arról, hogy amennyiben szükséges addig nincs lehetőség a tárolásukra. Keressen minket, cégünk nagy tapasztalattal oldja meg a lomtalanítási problémáit!


Teljes körű lomtalanítás szolgáltatásunk keretében vállaljuk lakások, irodák, tárolók, garázsok, egyéb raktárhelyiségek részleges vagy komplett kiürítését, padlások és pincék lomtalanítását, akár azonnal is. Az összegyűlt régi, rossz bútorokat és egyéb holmikat azonnal elszállítjuk, így a felszabadult a helyre már nyugodtan pakolhat.

Megegyszerűsítünk, amit tudunk

Természetesen szolgáltatásaink összevonhatóak, tehát amennyiben szeretné lecserélni szekrényeit, vagy nagyobb bútorait, úgy, hogy a meglévőket elszállíttatná, vagy kidobná, akkor is tudunk segíteni. Házhoz visszük az Ön által korábban kiválasztott bútort, és elvisszük azt, amit már ki szeretne dobni. Ne vesződjön azzal, hogy két külön céggel fuvaroztat, garantáljuk, hogy mindig olcsóbb az összevont megoldás.


Cégünk kizárólag olyan legális lerakóhelyre szállítja megunt, vagy kiselejtezett tárgyait, melyek alkalmasak valamennyi háztartási szemét környezetbarát lerakására, és újrahasznosítására. Gyorsan dolgozunk, a lomok nem időznek sokat az utcán, nem kell tartania attól, hogy a szállításig széthordják, vagy összekeverik őket. Tapasztalt munkatársaink a legnehezebb terheket is gyorsan, nagy tapasztalattal mozgatják, így Önnek nem kell fáradnia sem a be, sem pedig a kipakolással. Lomtalanítás szolgáltatásunk idős emberek számára is ideális, hiszen a cipekedés, szállítás nem terheli őket. Válasszon minket akkor is, ha gyermekei vannak! Velünk biztonságos segítséget kap, és a kicsiket sem kell a szükségtelen pornak, vagy veszélynek kitennie!


Nálunk nem kell Önnek rakodnia, mi teljes körűen elvégezzük a lomtalanítás feladatait, a nagyméretű vagy nehéz hulladékok (rozsdás és felesleges gépek, alkatrészek), és más lomok eltávolítását.

Ma-kiköltöztető

A Ma-Kiköltöztető 2008 óta van jelen a költöztetésben és raktározásban. Eredetileg egy teherautóval és egy álommal indultunk útnak, hogy megvalósítsunk egy megbízható költöztetéssel foglalkozó céget. Azóta többen lettünk ugyan, de céljaink nem változtak; jobban szolgálni ügyfeleinket, segíteni a költözés fáradságos folyamatában, szállításban.

Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Weblap készítés

Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Mi megcsinálunk mindent. Nincs más dolgod, mint elmondani, hogy mivel foglalkozol és készen szállítjuk weboldalad. Nem hagyunk magadra később se.