Raktározás

Hosszú- és rövidtávra egyaránt bérelhet raktárt nálunk! Nem számít, hogy csak egy hónapra válik nélkülözhetetlenné egy raktár az Ön számára, vagy akár több évig tárolná nálunk átmenetileg feleslegessé vált holmiját. Minden felmerülő igényre találunk megoldást budapesti raktárépületünkben.

Nemcsak időben, hanem térben is rugalmasak vagyunk! Épületünkben többféle méretű helyiség is bérelhető, skálánkon a minitől egészen az óriás méretig talál kiadó helyet. Ha csak pár dokumentumot helyezne el nálunk, nem kell feleslegesen több négyzetméteres tároló helyiséget bérelnie. Önnek csak annyi helyért kell fizetnie, amennyire valóban szüksége van. Racionális és olcsó raktározás Budapest területén.

Bútortárolás

Ha csak ideiglenesen van szüksége egy nagyobb tárolóra, kérje bútor raktározás szolgáltatásunkat! Ez a legpraktikusabb bútor tárolás költözés vagy felújítás esetére. Átmenetileg nem használt bútorait könnyen hozzáférhető módon helyezzük el akár egészen rövid időre is kiadó raktár helyiségeinkben. Bútorraktáraink különböző alapterületűek, így a legkacifántosabb alakú bútor raktározása is könnyűszerrel megoldható.


Ha még téli az idő, és nincs lehetőség nyeregbe pattanni, tudja biztonságos, fedett helyen motorkerékpárját vagy biciklijét! Motor- és kerékpár tárolás, raktározás Budapest belvárosához közeli raktárépületünkben egyaránt lehetséges.


Nyáron a téli gumi, télen a nyári autógumi tárolás tud bosszúságot okozni, ha nincs elég hely a lakásban, vagy nincs megfelelő tároló helyiség az épületben. Az épp nem használt gumiabroncsok tárolására tehát ideálisak lehetnek kis méretű kiadó raktár helyiségeink, ahol kényelmesen elférnek a tárolni kívánt gumik akár egész év során is.

Ma-kiköltöztető

A Ma-Kiköltöztető 2008 óta van jelen a költöztetésben és raktározásban. Eredetileg egy teherautóval és egy álommal indultunk útnak, hogy megvalósítsunk egy megbízható költöztetéssel foglalkozó céget. Azóta többen lettünk ugyan, de céljaink nem változtak; jobban szolgálni ügyfeleinket, segíteni a költözés fáradságos folyamatában, szállításban.