Sitt elszállítása

Kis mennyiségű, azaz körülbelül 5 m³-en belüli sitt, szemét, törmelék illetve bármilyen egyéb hulladék elszállítását kisteherautóval végezzük.

Autóink, méreteik miatt a szűkebb belvárosi utcákba is be tudnak hajtani, így lehetőségünk van a közvetlenül útpadkán, járdán elhelyezett hulladék ideális megközelítésére. Kisteherautós szállítás akkor lehetséges, ha az autó érkezésétől a rakodás befejezéséig nem telik el 45 pernél több idő, ez azért is fontos, mert a nap folyamán ütemezett szállítási feladatok ezen rakodási időkhöz vannak igazítva. 45 percen túli várakozás esetén várakozási díjat számítunk fel, tehát törekedni kell a hulladék gondos előkészítésére és a parkolási hely foglalására, hogy a szállítás mindkét fél számára gazdaságos legyen.

Konténert csak akkor érdemes rendelnie, ha a szemét mennyisége 3-5 m³ felett van.


Építési hulladékok

A kivitelezések során rengeteg hulladék keletkezik, építési anyagok maradéka és építési törmelékként, illetve építési hulladékként kell kezelni a csomagoló anyagokat is. Sorsukról elvileg az Építtetőnek kell döntenie, de mi segítünk abban, hogy teljesen szabályosan, engedéllyel rendelkező hulladékkezelőnek adjuk át.


A zsákos sittszállítás - melyet cégünk szolgáltat, lényegesen olcsóbb kisebb felújításoknál, mint a konténeres megoldás. Addig, amíg van hova pakolni, biztos lehet benne, hogy mi el tudjuk szállítani. A zsákos sittszállításhoz nem kell területfoglalási engedély, mellyel nem csak pénzt, de időt és utánajárást is megtakarít. Önnek nem kell sittet hordania, a hulladékot mi fogjuk pakolni Ön helyett. Így az Ön számára nem csak kényelmesebb, hanem gyorsabb is lesz a munkavégzés. Az alábbi hulladékfajták zsákos, darabos, vagy ömlesztett elszállítását vállaljuk Budapesten és vonzáskörzetében konténerrel nehezen megközelíthető helyekről: kommunális hulladék, szemét, kerti és zöldhulladék, lom, fémhulladék, fahulladék.

Ma-kiköltöztető

A Ma-Kiköltöztető 2008 óta van jelen a költöztetésben és raktározásban. Eredetileg egy teherautóval és egy álommal indultunk útnak, hogy megvalósítsunk egy megbízható költöztetéssel foglalkozó céget. Azóta többen lettünk ugyan, de céljaink nem változtak; jobban szolgálni ügyfeleinket, segíteni a költözés fáradságos folyamatában, szállításban.