Sitt elszállítása

Kis mennyiségű, azaz körülbelül 5 m³-en belüli sitt, szemét, törmelék illetve bármilyen egyéb hulladék elszállítását kisteherautóval végezzük.

Autóink, méreteik miatt a szűkebb belvárosi utcákba is be tudnak hajtani, így lehetőségünk van a közvetlenül útpadkán, járdán elhelyezett hulladék ideális megközelítésére. Kisteherautós szállítás akkor lehetséges, ha az autó érkezésétől a rakodás befejezéséig nem telik el 45 pernél több idő, ez azért is fontos, mert a nap folyamán ütemezett szállítási feladatok ezen rakodási időkhöz vannak igazítva. 45 percen túli várakozás esetén várakozási díjat számítunk fel, tehát törekedni kell a hulladék gondos előkészítésére és a parkolási hely foglalására, hogy a szállítás mindkét fél számára gazdaságos legyen.

Konténert csak akkor érdemes rendelnie, ha a szemét mennyisége 3-5 m³ felett van.


Építési hulladékok

A kivitelezések során rengeteg hulladék keletkezik, építési anyagok maradéka és építési törmelékként, illetve építési hulladékként kell kezelni a csomagoló anyagokat is. Sorsukról elvileg az Építtetőnek kell döntenie, de mi segítünk abban, hogy teljesen szabályosan, engedéllyel rendelkező hulladékkezelőnek adjuk át.


A zsákos sittszállítás - melyet cégünk szolgáltat, lényegesen olcsóbb kisebb felújításoknál, mint a konténeres megoldás. Addig, amíg van hova pakolni, biztos lehet benne, hogy mi el tudjuk szállítani. A zsákos sittszállításhoz nem kell területfoglalási engedély, mellyel nem csak pénzt, de időt és utánajárást is megtakarít. Önnek nem kell sittet hordania, a hulladékot mi fogjuk pakolni Ön helyett. Így az Ön számára nem csak kényelmesebb, hanem gyorsabb is lesz a munkavégzés. Az alábbi hulladékfajták zsákos, darabos, vagy ömlesztett elszállítását vállaljuk Budapesten és vonzáskörzetében konténerrel nehezen megközelíthető helyekről: kommunális hulladék, szemét, kerti és zöldhulladék, lom, fémhulladék, fahulladék.

Ma-kiköltöztető

A Ma-Kiköltöztető 2008 óta van jelen a költöztetésben és raktározásban. Eredetileg egy teherautóval és egy álommal indultunk útnak, hogy megvalósítsunk egy megbízható költöztetéssel foglalkozó céget. Azóta többen lettünk ugyan, de céljaink nem változtak; jobban szolgálni ügyfeleinket, segíteni a költözés fáradságos folyamatában, szállításban.

Mosogató és kézmosó csaptelep felszerelése, beszerelése és beépítése Budapesten és Pest megyében, szakszerűen, gyorsan, garanciával.

Mosogató Szerelő

Mosogató és kézmosó csaptelep felszerelése, beszerelése és beépítése Budapesten és Pest megyében, szakszerűen, gyorsan, garanciával.

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten vagy környékén? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet a kapcsolat menüponton keresztül!