Szolgáltatásaink

Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk lomtalanítás, lakáskiürítés, hagyatéki felszámolás és sittszállítás területén. Professzionális csapatunk gyorsan és hatékonyan vállalja az alábbi feladatokat:

Lomtalanítás

Elérkezett az ideje, hogy megszabaduljon a feleslegessé vált tárgyaktól? Csapataink segítenek a lomok szelektív gyűjtésében és elszállításában, legyen szó bútorokról, elektromos eszközökről vagy akár építési törmelékről. Biztosíthatjuk, hogy minden hulladékot a megfelelő helyre szállítunk, így Ön nyugodtan hátradőlhet.

Sittszállítás

Építkezés vagy felújítás során keletkezett sitt és egyéb építési hulladék elszállítására is vállalkozunk. Gondoskodunk róla, hogy a sittet biztonságosan és hatékonyan távolítsuk el, megkönnyítve ezzel az Ön munkáját és tisztán tartva a munkaterületet.

Bízza profikra a nehéz munkát! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye rendbe otthonát vagy ingatlanát gondtalanul. Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, vagy töltse ki online űrlapunkat, és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt a részletek egyeztetése végett.

Lakáskiürítés

Költözés, ingatlan értékesítés vagy felújítás előtt áll? Teljes körű lakáskiürítési szolgáltatást kínálunk, ami magában foglalja a bútorok, háztartási gépek és személyes tárgyak eltávolítását és szükség esetén a helyiségek takarítását is.

Hagyatéki felszámolás

A hagyatéki felszámolás érzékeny és bonyolult folyamat lehet. Szakértőink diszkréten és tisztelettel kezelik az elhunyt személyes tárgyait, és segítenek a hagyaték gyors, törvényeknek megfelelő rendezésében.