Költöztetés

A Ma-kiköltöztető több éves tapasztalattal rendelkezik mind lakossági, mind üzleti költöztetés terén. Szolgáltatásaink magukban foglalják az alábbiakat:

  • Lakossági költöztetés: Teljes körű szolgáltatást nyújtunk csomagolástól a bútorok és nagy értékű tárgyak szakszerű szállításáig. Minden tárgyat óvatosan kezelünk, hogy az új otthonában épp úgy találja meg őket, ahogy szeretné.
  • Üzleti költöztetés: Irodák, üzletek és egyéb kereskedelmi egységek költöztetését is vállaljuk. Kiemelten figyelünk az üzletmenet minimalis zavarására, gyors és hatékony áttelepítést garantálva.
  • Nehéz tárgyak szállítása: Különös gondot fordítunk a nehezen mozgatható tárgyak, mint például zongorák, széfek és nagyberendezések biztonságos szállítására.
  • Nemzetközi költöztetés: Külföldre történő költözés esetén is rendelkezésre állunk, beleértve a vámügyi formalitások intézését és a nemzetközi szállítási előírások betartását.
  • Csomagolás és tárolás: Professzionális csomagolási szolgáltatásokat kínálunk minden költöztetési projekt részeként, valamint rövid és hosszú távú tárolási megoldásokat biztosítunk biztonságos raktárterületeinken.

Bízza profikra a nehéz munkát! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy személyre szabott ajánlatot készíthessünk Önnek. A Ma-kiköltöztető gondoskodik arról, hogy költözése gördülékeny és stresszmentes legyen. További szolgáltatásaink között megtalálja a lomtalanítást, lakáskiürítést, hagyatéki felszámolást és sittszállítást is, amelyekkel teljes körű megoldást nyújtunk minden igényre.